Elkészítés: A krumplit megtisztítjuk, karikázzuk, majd a felét egy olajozott NAGY tepsibe terítjük.
A csirkemellet filézzük, szeleteljük, klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és a krumlit befedjük vele. A megfőzött, szeletelt tojást ráterítjük. A kolbászt kiszedjük a bőréből, és szétmorzsolva ráterítjük erre. Az egyik tejfölt rákenjük. Befedjük a maradék krumplival, majd a másik tejföllel meglocsoljuk, megszórjuk reszelt sajttal, ha akad otthon egy kis parmezán, az is mehet, majd fólia alatt kb. 1,5 órát, majd fólia nélkül kb. fél órát előmelegített 180 fokos sütőben sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.