Elkészítés: A zöldbabot a fokhagymával üvegesre főzöm, leszűröm. A tésztát sós vízben kifőzöm, leszűröm /kis olajat teszek a főzővízbe/. A vöröshagymát apróra vágom, olajon megdinsztelem, rárakom a darált húst, fehérre dinsztelem, rászórom a borsot és a pirospaprikát. A kifőtt tésztát és a húst jól összekeverem. A tepsit kicsit kiolajozom, belesimítom a zöldbab felét, rárakom a húsos tésztát, rá a maradék zöldbabot. A tojásokat a tejföllel, ízlés szerint sóval, fél dl olajjal jól összekeverem. Rálocsolom a tetejére. Jó meleg sütőben összesütöm. Mikor már majdnem kész, egy kis reszelt sajtot szórok rá. Sütés után kockára vágva tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.