A cukkinit megmossuk, vékony karikákra vágjuk. A vöröshagymát kockákra vágjuk, és kevés olajon megpirítjuk. Rádobjuk a húst, fehéredésig sütjük, majd sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük, és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát.
Ráöntjük a tejszínt, és fedő alatt 10 percig pároljuk. Kivajazunk egy tűzálló tálat, majd cukkinivel kibéleljük, ráöntjük a tejszínes, húsos masszát, befedjük a maradék zöldséggel, és a tetejére reszeljük a kétféle sajtot.
Előmelegített, 180 fokos sütőben 25-30 percig sütjük, addig, amíg a sajt elolvad és szépen megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.