Előkészítés: Vizet forralunk. Az újhagymát megtisztítjuk, zöldjét levágjuk, és a mártáshoz félretesszük.
Elkészítés: A hagymarudacskákat forrásban lévő, sós vízben 1 percig előfőzzük, majd lecsöpögtetjük. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába bundázzuk. Bőséges olajat forrósítunk, és aranysárgára sütjük benne a hagymát. Konyhai papírtörlőn, szalvétán lecsöpögtetjük. A majonézt a ketchuppel, a hagymazölddel elkeverjük, és a rántott hagyma mellé kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 319 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.