Előkészítés: Vizet forralunk. Az újhagymát megtisztítjuk, zöldjét levágjuk, és a mártáshoz félretesszük.
Elkészítés: A hagymarudacskákat forrásban lévő, sós vízben 1 percig előfőzzük, majd lecsöpögtetjük. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába bundázzuk. Bőséges olajat forrósítunk, és aranysárgára sütjük benne a hagymát. Konyhai papírtörlőn, szalvétán lecsöpögtetjük. A majonézt a ketchuppel, a hagymazölddel elkeverjük, és a rántott hagyma mellé kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 319 kcal
2024.11.29.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.