Elkészítés: A zellergumókat alaposan megmossuk, és héjában megfőzzük. Utána meghámozzuk, és félujjnyi vastag szeletekre vágjuk.
Citromléből 1 kanál olajjal, sóval, borssal páclevet készítünk, és ebben legalább 1 órán át állni hagyjuk a zellerszeleteket.
Lecsepegtetjük, lisztbe, tojásba, morzsába forgatjuk, és forró olajban ropogósra sütjük.
A mártáshoz a majonézt kevés tejföllel összekeverjük, s ízlés szerint adunk hozzá mustárt, porcukrot, sót. Ezután belekeverjük az apróra vágott keménytojást, a finomra vágott csemegeuborkát, a zöldpetrezselymet, a
metélőhagymát (vagy reszelt vöröshagymát.)
Burgonyasalátát adunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.