Elkészítés: A tepsibe vagy jénai tálba beleteszünk 4 szelet szalonnát, rá a csirkét, majd betakarjuk a maradék szalonnával. Félbe vagy négybe vágjuk a paradicsomot, paprikát, hagymát, és a husi köré szórjuk. Ráöntjük a fehérbort és 0,5 dl vizet. Jól befedjük alufóliával. Forró sütőbe tesszük, és 1 óra 15 perc alatt vajpuhára pároljuk. Kivesszük a sütőből, lemerjük a húsról a levet, összekeverjük a tejföllel, majd visszaöntjük a húsra. Esetleg megkenjük a húst tejföllel. Fedetlenül visszatesszük a sütőbe, és 1/4 órát pirítjuk. Főtt makaróni illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.