Elkészítés: A combokat besózom, majd a vajban átsütöm, és kiszedem egy tálba.
A borba belerakom az aszalt szilvát, a narancs finomra vágott héját, a fahéjat, majd felforralom. Amikor kihűlt, belereszelem a fokhagymát, és az egészet az átsütött húsra öntöm. Letakarom és a hűtőbe teszem.
Másnap egy tepsit bekenek vajjal (amiben a hús sült), belerakom a combokat, majd a fűszeres bort
ráöntöm. Fóliával letakarom, 100 fokos sütőben kb. 2 órán át párolom.
Krokettel vagy burgonyafánkkal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.