Elkészítés: A kekszet apróra törjük. 10 dkg margarint felolvasztunk, majd a kekszhez hozzáöntve jól eldolgozzuk, kis marékkal az aszalt gyümölcsökből kerülhet a masszához is. Fogjunk egy kapcsos tortaformát, alufóliával béleljük ki az alját, majd nyomkodjuk bele a masszát. Tegyük hűtőbe 1 órára. Az aszalt gyümölcsöket áztassuk be egy kis likőrbe. A krémhez törjük össze a túrót a margarinnal, a tejporral és a porcukorral. A zselatint oldjuk fel kis tejben, adjuk a masszához, a tejszín verjük fel és keverjük az egészhez, hogy könnyű krémet kapjunk. Legvégül adjuk hozzá a gyümölcsöket, öntsük az alapra, és dermedésig rakjuk a hűtőbe. A csokit olvasszuk meg gőz fölött, kis margarint keverjünk hozzá, mehet egy kis amaretto is, majd öntsük a megdermedt tortára, és alaposan hűtsük be. Legjobb, ha még előző nap elkészítjuk, másnap az igazi. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.