Elkészítés: A lisztet, a vajat és a tojássárgáját elmorzsoljuk. Majd belegyúrjuk a cukrot, csipetnyi sót, a tejölt és a citrom levét, héját. Jól eldolgozzuk. Fél órát a hűtőben pihentetjük, majd kettéválasztjuk a cipót. Fél centisre kinyújtjuk, majd sodrófára tekerve belerakjuk egy nagy, kivajazott tepsibe. (Ajánlatos kicsit nagyobbra nyújtani a tésztát, így a két végét be lehet hajtani. Nem fog kifolyni a töltelék.) Bármivel meg lehet tölteni. Utána feltekerjük, tetejét tojással megkenjük. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 1 óra alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.