Előkészítés: A ribiszkét leszemezzük, megmossuk, lecsepegtetjük, és lemérjük - 15 dekára van szükségünk.
Elkészítés: A cukorból elveszünk 2 evőkanállal, hozzákeverjük a zseléfixet, és az egészet egy nagy lábosban összekeverjük a ribizlivel és a pezsgővel. Állandóan kevergetve, erős lángon felforraljuk. Belekeverjük a cukrot, és 3 percig rotyogtatjuk. Közben folyamatosan keverjük. Levesszük a tűzről, és ha kell, leszedjük a habját. Az előkészített üvegeket peremig megtöltjük, csavaros tetővel lezárjuk, és kihűlés közben többször megfordítjuk, így a ribizliszemek egyenletesen eloszlanak benne.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.