Elkészítés: 1. Pirítsuk meg a darált marhahúst és a kockákra vágott hagymát kevés olajon annyira, hogy a hús kissé barnás legyen. Adjuk hozzá a paradicsomlét, sózzuk, borsozzuk, és fedő nélkül, lassan főzzük 20 percig.
2. Készítsük el a tésztát a csomagoláson lévő utasítás szerint.
3. Alacsony hőfokon, keverés mellett olvasszuk fel a darálthúsos mártásban a krémsajtot. Adjuk hozzá a kifőtt tésztát a mártáshoz, keverjük össze, öntsük sütőtálba, a tetejét szórjuk meg a reszelt sajttal.
4. Elpmelegített sütőben süssük 15 percig, míg a sajt megpirul a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.