Elkészítés: A rizst megmossuk hideg vizben, lecsepegtetjük, a citrom héját keskeny csíkokra szeljük. Felforralunk 1/2 l tejet és 1/4 l vizet, hozzáadjuk a rizst, a vanília darabkát, és főzzük kb. 10 percig. A megmaradt tejet felforraljuk és a rizsre öntjük, még 15 percig lassú tűzön főzzük. Mikor a rizs megfőtt, mélyebb edénybe öntjük, kiszedjük belőle a citrom héját és a vaníliát, cukorral vagy mézzel ízesítjük, és hűtőbe tesszük. A gyümölcsöket megtisztítjuk, kockákra szeleteljük, megöntözzük likőrrel, és hűtjük.A tejszínt felverjük, összekeverjük a gyümölccsel és a rizzsel, kelyhekben tálaljuk.Tetejét díszíthetjük gyümölccsel vagy tejszínnel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.