Elkészítés: A rizst a tejjel, a vízzel, a cukorral és a vaníliás cukorral megfőzzük. Ha kész, a rizst hagyjuk kihűlni. A mazsolát leforrázzuk, azután leszűrjük.
A krémet úgy készítjük, hogy a tejben sűrűre főzzük a pudingport, utána hozzáadjuk a vajat és a tojássárgáját, majd hagyjuk hűlni. A hideg rizshez hozzákeverjük a lisztet, a 2 evőkanál olvasztott vajjal elkevert 4 tojássárgát, és végül a tojásfehérjék felvert habját.
A masszát kivajazott, morzsával meghintett tortaformában aranysárgára sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e.
A formából kivett, kihűlt felfújtat vízbe mártott késsel vízszintesen kettévágjuk. Az alsó felét megkenjük lekvárral, rákenjük a krémet, megszórjuk mazsolával, végül lefedjük a másik lappal.
A csokiöntethez az alapanyagokat összemelegítjük, majd a felfújthoz kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.