Elkészítés: A mandula belét 1-2 percre forró vízbe tesszük, majd leszűrjük, és barna héját eltávolítjuk, ez könnyen és gyorsan történik.
Serpenyőbe feltesszük a vajat, hozzáadjuk a cukrot, majd amikor habzani kezd, beleforgatjuk a magvakat /mandula, dió, mogyoró/, és kissé pirítjuk. Hozzáadjuk a mézet, a fahéjat és a csokit, tovább kevergetjük, ha sűrűsödni kezd, megszórjuk a darált dióval.
Amikor már ragacsos és összeáll, vizezett tálra vagy márványlapra halmokat rakunk. Langyosan formázhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.