Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 3 cipót formálunk. Az egyik cipóba a kakaóport beledolgozzuk. Kinyújtjuk egyenként a tésztákat.
Egy tepsit sütőzsírpapírral kibélelünk. Egy lapot az aljára nyújtjuk, megkenjük baracklekvárral, megszórjuk cukrozott dióval, rányújtjuk a barna lapot, megkenjük lekvárral, megszórjuk cukrozott darált dióval.
Végül a 3. lappal befedjük, villával itt-ott megszurkáljuk, majd előmelegített sütőben megsütjük.
A megsült meleg tészta tetejére a mázat elkészítjük: a hozzávalókat jól kikeverjük és a tésztára simítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.