Elkészítés: A rebarbarát meghámozom, feldarabolom és lecukrozom, majd ha levet engedett, leöntöm róla, és kis hőálló tálban enyhén meleg sütőbe teszem 15 percre.
A tésztához a tojásokat kikeverem a cukorral, majd hozzáadom a sütőporral összekevert lisztet felváltva az olvasztott vajjal, majd az aromát és a tejfölt is hozzáadom. A tésztát egy sütőpapírral bélelt kerek tortaformába öntöm (én egy 26 cm átmérőjű és 4 cm mély formát használtam).
A krémhez a 2 tojássárgáját kikeverem cukorral, a vaníliás cukorral, majd hozzáadom a reszelt citromhéjat, a tejfölt és az ételszínezéket. A tojásfehérjéből kemény habot verek, és a krémhez keverem óvatosan. A tésztára szórom a málnát, az epret és a rebarbarát. Erre öntöm a krémet. Közepesen meleg (kb. 180 fokos) sütőben 40 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.