Elkészítés: A cukrot a vajjal és a tojásokkal simára keverjük. A kikevert masszába beleszórjuk a reszelt csokoládét, a diót, a lisztet, és ezt simára keverjük.
Kikent, lisztezett tepsibe töltjük, és lassú tűznél 20-25 percig sütjük. Ha megsült, félretesszük hűlni, addig elkészítjük a rumos mázat.
A porcukorhoz 2 kanál forró vizet, 2 kanál rumaromát, 1 kávéskanál olajat öntünk, és csomómentesre keverjük.
Amikor kihűlt a tészta, rásimítjuk a mázt. Pogácsaszaggatóval félholdakat szaggatunk belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.