Előkészítés: A gesztenyét szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni, és kevés tejjel burgonyanyomón áttörjük.
Elkészítés: Az áttört gesztenyét a maradék tejjel és a rummal simára keverjük. Hozzáadjuk a vaníliás pudingport, a porcukrot, jól kikeverjük (habverővel), hideg vízzel kiöblített formába öntjük, és kb. 3 óra hosszat hűtjük, amíg megdermed. A formából kiborítjuk, tejszínhabbal és ízlés szerinti gyümölcsökkel kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 4 óra múlva
1 adag: 494 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.