Előkészítés: A gesztenyét szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni, és kevés tejjel burgonyanyomón áttörjük.
Elkészítés: Az áttört gesztenyét a maradék tejjel és a rummal simára keverjük. Hozzáadjuk a vaníliás pudingport, a porcukrot, jól kikeverjük (habverővel), hideg vízzel kiöblített formába öntjük, és kb. 3 óra hosszat hűtjük, amíg megdermed. A formából kiborítjuk, tejszínhabbal és ízlés szerinti gyümölcsökkel kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 4 óra múlva
1 adag: 494 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.