A tojásokat ketté választjuk, a fehérjéhez hozzáadjuk a cukrot és kemény habbá verjük. Míg a robotgép föl veri, a sárgáját habosra keverjük kézi habverővel. A kemény fehérje habba belekeverjük spatulával óvatosan a sárgáját . Mikor márványos színű , a kakaó port a liszttel elkeverjük és két részletben bele szitáljuk , és csomó mentesre keverjük. Ki bélelt formában 160 fokon alsó-felső sütésen 30-40 percig sütjük.A készre sült piskótát enyhén lisztezett felületre föl fordítjuk és hagyjuk kihűlni.Főzünk egy vanília pudingot a cukorból,tejből és puding porból. Hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral habosra verjük. A habtejszínt szintén egy másik tálban keményre fölverjük. A pudingot hozzáadjuk a kihabosított margarinhoz robotgéppel közben folyamatosan keverjük. Ezután hozzáadjuk a föl vert habtejszínt,reszelt gesztenye masszát, rumot és vanília aromát. 4 felé vágjuk a piskótát, meg töltjük a krémmel. Kívül is körbe kenjük. Egy kis reszelt gesztenye masszával és csoki dísszel díszítettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.