Egy nagy serpenyőben pirítani kezdjük a darált húst. Mellérakjuk a hagymát, a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, majd hozzákeverjük a worcestershire szószt és a ketchupot és 6-7 percig tovább pirítjuk.
A serpenyőbe öntjük az alaplét, és a kimért tésztát. Legalább 20 percig közepes lángon főzzük, addig, amíg a tészta megpuhul, és a szósz besűrűsödik.
Utolsó lépésként beleöntjük a tejet és a reszelt sajtot. Addig kevergetjük, amíg a sajt el nem olvad. A krémes sajtburger szószos tésztát apróra vágott újhagymával, sajttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.