Elkészítés: Kivajazunk egy másfél literes jénai vagy más tűzálló edényt. Egy külön tálban összekeverjük a zsemlemorzsát a sajttal, hozzáöntjük a langyos tejet, vajat és a tojássárgát. Felaprítjuk, és a többi hozzávalóhoz keverjük a petrezselymet, majd megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk bazsalikommal és oregánóval a keveréket. Legvégül hozzáadjuk a kemény habbá vert tojásfehérjéket is, és az egészet a jénaiba töltjük. Előmelegített sütőben, kb. 200 fokon 45 perc alatt készre sütjük. (Amikor kivesszük a még forró sütőből, elképzelhető, hogy erősen habozni fog a teteje, de ez pár perc múlva megszűnik, és a sajtfelfújt máris szeletelhető.)
Olívaolajjal és sós-fokhagymás lével megkent pirítóssal, és párolt cukkínivel tálaljuk. (A párolt cukkíni mellé felkarikázhatunk egy paradicsomot és egy csomag újhagymát is). Amúgy mindenféle zöldsaláta kiválóan passzol hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.