Elkészítés: 1. Hagyjuk a kávét jól lehűlni, keverjük hozzá a mandulalikőrt.
2. Botmixerrel keverjük simára a krémsajtot a joghurttal, a vaníliás cukorral, a cukorral és kb. 7 evőkanálnyi kávé-mandulalikőr keverékkel.
3. Egy szögletes formájú edény alját rakjuk ki babapiskótával, és csepegtessük rá a maradék kávé-mandulalikőr keverék felét.
4. Terítsük el rajta a krém felét, és ismételjük meg az egészet egy második réteg elkészítésével. Legalább 2 órán át hűtsük a tiramisut, tálalás előtt hintsük meg kakaóporral.
Ötlet: Alkoholmentes változat készítésénél a likőr helyett mandulaaromát használjunk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.