Elkészítés: A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. Ha nem lesznek szép vékony szeletek, akkor egy kicsit kiklopfoljuk. Besózzuk, majd lisztben és a felvert tojásban megforgatjuk.
Egy ovális jénai tálat kiolajozunk, és az egész tálat meghintjük reszelt sajttal. A hússzeletek egy részét rárakjuk, majd a bacon következik. Ezt meghintjük bőven reszelt sajttal. A rétegezést addig ismételjük, amíg elfogy a nyersanyag. Tetejére sajt kerül.
A tálat befedve 180 fokos előmelegített sütőbe tesszük, és pirosra sütjük. Akkor jó, ha a teteje és az alja is kezd egyenletesen pirosodni.
Ezután kivesszük a sütőből. A jénai tetejét levesszük, és hagyjuk kihűlni. A kihűlés után a jénai tetejére borítjuk, és szépen lehet szeletelni.
Köretként adhatunk hozzá rizst, krumplipürét, franciasalátát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.