Elkészítés: A sütőt 200 fokra bemelegítjük. A zsemlék tetejét levágjuk, és a belsejüket úgy vájjuk ki, hogy a héjon némi puha tésztaréteg maradjon. A nyílást a kezünkkel kissé kitágítjuk, és mindegyik zsemlébe 1-1 kerek camembert sajtot nyomunk. A levágott tetőt visszaillesztjük, és az így megtöltött zsemléket külön-külön alufóliába csomagoljuk. Tepsire egymás mellé fektetve a forró sütőbe toljuk, és 20-25 perc alatt megsütjük. Közben a szőlőt megmossuk, megszikkasztjuk, és a szárukon hagyva négyfelé osztjuk. A megsült cipókat kicsomagoljuk, függőlegesen félbevágjuk, és négy tányérra rakva a szőlővel kínáljuk. Akkor jó, ha a zsemle ropogós, a sajt forró, folyékony lesz. (Főételnek is adhatjuk, ilyenkor dupla mennyiségből készítjük, hogy mindenkinek egy egész cipó jusson. Nyáron eperrel is kitűnő.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.