Elkészítés: A puha margarint keverjük össze a liszttel, a tejföllel és a sóval. Dolgozzuk jól össze, majd tegyük a hűtőbe legalább 1 órára (de akár egy éjszakát is pihenhet).
A reszelt sajtot keverjük össze a tejföllel, a tojással és a felaprított újhagymával.
A tésztát nyújtsuk ki fél centiméter vastagságúra. Kenjük meg a töltelékkel, majd szorosan tekerjük fel, mint a bejglit. A rudat szeleteljük fél centiméter vastagságú szeletekre, majd fektessük a szeleteket margarinnal kikent tepsibe.
Előmelegített sütőben süssük világos színűre kb. 10-15 perc alatt. Ez az adag 1 nagy tepsire való.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.