Elkészítés: Meghámozom a gombát, kevés olívaolajon és 1 evőkanál margarinon puhára párolom, fűszerezem borssal, kakukkfűvel, bazsalikommal, sóval.
A csirkemellszeleteknek az egyik oldalát bevágom, mindkét oldalát bedörzsölöm grillzöldség fűszerkeverékkel. Lepirítom mindkét oldalát ugyanabban az olívás margarinban.
Majd tepsibe kevés olívaolajat teszek, ráhelyezem a hússzeleteket. Ahol bevágtam a csirkemelleket, azokba a résekbe helyezek sajtot. 175 fokon előmelegített sütőben sütöm kb 15 percig.
Amiben a gombánk és a húsunk pirult, abba az edénybe beleteszem a kis kockára vágott fokhagymát, majd hozzáadom a paradicsomcikkeket (1 paradicsomot 4 felé vágtam ) és 3 percig sütöm.
A végén a salátakeveréket tányérra szedem, ráhelyezem a húst, a gombát és a paradicsomot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.