Elkészítés: A csirkecombokat besózzuk, borsozzuk, majd majorannával aaposan beszórjuk. A krumplit megpucoljuk, majd kb. fél cm-es karikákra vágjuk. Besózzuk, majd bőven majorannázzuk, összeforgatjuk.
Egy közepes, de magasabb peremű tepsi aljára kevés olajat öntünk, rá jöhet a krumpli, rá a csirkecombok. Én még itt is szoktam rá szórni majorannát. Fél dl vizet alácsorgatunk, de ne többet, mert így is levet fog ereszteni a hús.
A hús tetejére kenjük a tejfölt. Alufóliával beborítjuk, majd 160-170 fokos sütőben kb. 1,5- 2 óra alatt puhára pároljuk. Ha a hús puha, ráreszeljük a sajtot, majd fólia nélkül még 10-15 percre visszateszzük a sütőbe, amíg a sajt jól rápirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.