Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk, és sós vízben megfőzzük, majd botmixerrel pürésítjük.
A felkarikázott hagymát vajban megdinszteljük, s körülbelül fél liter vízzel felöntjük, beletesszük a leveskockát, és 20 percen át főzzük.
Ezután összekeverjük a pürésített burgonyával (ízlés szerint hígíthatjuk még) és befűszerezzük.
Végül a sajtot kockákra vágjuk, belerakjuk a levesbe, majd többször megkeverjük, és pár percig lassú tűznél főzzük. A sajt nem fog teljesen elolvadni, olyan lesz, mintha levesbetét lenne.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.