Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, felaprítjuk, enyhén sós vízben 3 percig előfőzzük, majd jól lecsepegtetjük, lehűtjük.
A húst megmossuk, leszárítjuk, vékony csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és serpenyőben a felforrósított olajon aranyszínűre sütjük.
A tojást a túróval, a reszelt sajt felével és a snidlinggel kikeverjük, sóval, borssal ízesítjük.
A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük. A tésztát lisztezett munkalapon kinyújtjuk úgy, hogy 24 cm átmérőjű, kiolajozott tortaformába tudjuk fektetni, a forma oldalára is jusson belőle.
A tésztát villával megszurkáljuk, majd megszórjuk a zöldségekkel meg a hússal. Ráöntjük a tojásos keveréket, megszórjuk a maradék sajttal és a sütőben 55 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.