Elkészítés: A fokhagymát apróra vágjuk vagy zúzzuk. Ha a pulykamell vastag, félbe vágjuk, majd egy tálba tesszük, leöntjük a tejjel, hozzáadjuk a fokhagymát, és egy éjszakára a hűtőben állni hagyjuk. Másnap a húst kivesszük a tejből, a tejbe beleütjük a tojásokat, kevés sőt és borsot adunk hozzá, és belereszeljük a sajtot. Nem túl folyékony masszát kapunk, mint a palacsintatészta. Belemartjuk a húsokat, és tűzálló tálba tesszük, a maradék masszát még sűríthetjük egy tojással vagy sajttal. Ezt ráöntjük, majd előmelegített sütőbe tesszük, és készre sütjük. A tetejének aranysárgának kell lennie. Ha kész, alul lesz a jól átpuhult hús, felül pedig a sajt-tojas. A friss kenyér nagyon jó hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.