Elkészítés: A rizst alaposan megmossuk, majd sós vízben megfőzzük. A
tojások sárgájával, reszelt sajttal, csipetnyi szerecsendióval összedolgozzuk. Teljesen kihűtjük, közben a maradék sajtot apró kockákra vágjuk. A rizses masszából diónyi gombócokat formázunk, és mindegyik közepébe 1-1 sajtkockát teszünk. Kb. 25 gombóc lesz ebből a mennyiségből. A tojások fehérjét villával habosra verjük, és először ebben, majd zsemlemorzsában forgatjuk meg a gombócokat. Annyi forró olajba rakjuk, hogy félig ellepje, és mérsékelt tűzön mindkét felüket szép pirosra sütjük, így a bennük lévő sajt is megolvad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.