A leveles tésztát kinyújtottam. 1 cm széles csíkokra vágjuk és tojással lekenjünk. Utánna feltekerjük olajjal lekent formára és forró sütöbe megsütjük. ( ha nincs formánk egy seprűnyelet is méretre vághatunk, az is megteszi)A tejből lisztből és tojássárgájából sűrű krémet főzünk. Sóval borssal ízesítjük, hozzáadjuk a sajtot. Ha langyosra hűlt belekavarjuk a vajat is. Jól kihabosítjuk vele. Utánna már csak a töltés marad. Két végét sajtba forgatjuk.
Megjegyzés
Sajtot fele fele aranyba szoktam beletenni, sima és füstölt sajt. Karakteresebb íze van.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.