Elkészítés: A füstölt-főtt tarját kb. 1x1cm-es kockákra darabolom, majd 2-3 evőkanál zsíradékon megpirítom.
Ameddig egy kicsit hűl, egy mély tálban összekeverem a tejfölt, a fokhagymakrémet, a szárított petrezselymet, csipetnyi sót és a folyékony ömlesztett sajtot. Hozzáadom a reszelt füstölt sajtot, a kimért tejet és vizet, majd jól elkeverem.
4-5 cm magas falú tepsibe szórom a száraz penne tésztát, majd ezzel a sajtos, leveses masszával felöntöm. A pirított sonkát arányosan elosztom a tetején a zsírjával együtt, majd a trappista sajtot ráreszelem.
A sonka és a sajt jól elfedi a tésztát a levével, így lassú-közepes fokozaton sütve, mire a sajt barnára sül, a tészta teljesen megfő.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.