Elkészítés: A sajtokat, a tarját, a paprikát és a hagymát kis kockákra vagy csíkokra vágjuk.
A zsemlék tetejét levágjuk, belsejét kikaparjuk, belsejüket 1-1 baconcsíkkal kibéleljük.
A tejföllel elkeverjük a sajtokat, tarját, paprikákat és a hagymát. Sózzuk, borsozzuk, és a zsemlékbe töltjük, majd 1-1 szelet sonkával letakarjuk. A sonka közepét benyomjuk, hogy egy kis mélyedést kapjunk. Beleütünk 1-1 tojást, majd a zsemlék tetejét visszatesszük.
Tepsibe rakva sütőben megsütjük. A sütés ideje attól függ, ki mennyire szereti lágyan vagy keményebben a tojást. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.