Elkészítés: A pulykamellet megmosom, majd apró csíkokra vágva, kicsit megsózva megpirítom. A hagymát felkarikázom, majd kevés olajon megdinsztelem.
Egy tálban összekeverem a tejfölt és az ömlesztett sajtot, fűszerekkel ízesítem (én tettem bele egy kevés fokhagymaport is).
Egy jénai aljára öntöm a hús felét, ráteszem a hagymát és a baconszeleteket. Ráöntöm a tejföl felét. Egy újabb réteg hús jön. A hagymát és a bacont is megismétlem. A tetejére kerül a maradék tejföl, a legtetejére pedig ráreszelem a sajtot. Alufóliával letakarom.
200 fokon kb. 30 percig sütöm. Az utolsó 10-15 percre leveszem az alufóliát, hogy a sajt kicsit rásüljön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.