Elkészítés: 1. Kevés olajon az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát megpároljuk. Rárakjuk a felkockázott csirkemellet, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a petrezselymet, a tárkonyt, a bazsalikomot, majd hozzáadjuk a gombát és a kukoricát. Ha már majdnem kész, megszórjuk reszelt sajttal, és az egészet összekeverjük. Még pár percig sütjük.
2. A burgonyát megpucoljuk, és egészben sós vízben megfőzzük. A vajat megolvasztjuk, elkeverjük benne a petrezselymet. A burgonyákat tepsibe rakjuk, ráöntjük a vajat, és kb. 15 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.