Elkészítés: 1. Kevés olajon az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát megpároljuk. Rárakjuk a felkockázott csirkemellet, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a petrezselymet, a tárkonyt, a bazsalikomot, majd hozzáadjuk a gombát és a kukoricát. Ha már majdnem kész, megszórjuk reszelt sajttal, és az egészet összekeverjük. Még pár percig sütjük.
2. A burgonyát megpucoljuk, és egészben sós vízben megfőzzük. A vajat megolvasztjuk, elkeverjük benne a petrezselymet. A burgonyákat tepsibe rakjuk, ráöntjük a vajat, és kb. 15 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.