Előkészítés: A szőlőket megmossuk, leszemezzük, és jól lecsepegtetjük. A sajtokat kb. 1x1 cm-es kockákra aprítjuk. A retket megmossuk, megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk.
Elkészítés: Az előkészített hozzávalókat mély salátástálba tesszük, és óvatosan összekeverjük. Fél órára betesszük a hűtőbe. A majonézt összekeverjük a tejszínnel, hozzáadjuk a mustárt, csipet sót, és az egészet simára keverjük. A szőlős keveréket kivesszük a hűtőből, leöntjük a mártással, és azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 320 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.