Előkészítés: A szőlőket megmossuk, leszemezzük, és jól lecsepegtetjük. A sajtokat kb. 1x1 cm-es kockákra aprítjuk. A retket megmossuk, megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk.
Elkészítés: Az előkészített hozzávalókat mély salátástálba tesszük, és óvatosan összekeverjük. Fél órára betesszük a hűtőbe. A majonézt összekeverjük a tejszínnel, hozzáadjuk a mustárt, csipet sót, és az egészet simára keverjük. A szőlős keveréket kivesszük a hűtőből, leöntjük a mártással, és azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 320 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.