Előkészítés: A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk. A paprikákat negyedeljük, és a magházukat kivágjuk. A paradicsomokat rövid időre forró vízbe mártjuk, majd kivesszük, hideg vízben lehűtjük, és eltávolítjuk a héját. Kettévágjuk, kikaparjuk a magjait, és a húsát vastagabb csíkokra vágjuk. A hagymát felkarikázzuk. Az olajbogyókat félbe vágjuk. A sajtokat vékony szeletekre vágjuk.
Elkészítés: A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Felmelegítjük az olaj felét, és a paprikákat megsütjük rajta. Kivesszük az olajból, és egy hőálló tálba rétegezve lerakjuk a kétféle sajttal. A sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad. A maradék olajon megfuttatjuk a hagymát, majd rátesszük a paradicsomot, az olajbogyókat, a bazsalikomot, és sóval, borssal ízesítjük. Kevergetve 3-4 perc alatt összeforraljuk. Tálalásnál a paradicsomos ragura helyezzük a sültpaprika-tornyokat, és azonnal kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 495 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.