Elkészítés: Olívaolajon megpárolom a felaprított hagymát. Amikor már színe is van, hozzáadom a vékonyra szeletelt fokhagymát, fél perc múlva felöntöm fél dl vízzel, hozzáadom a feldarabolt gombát. Sózom, borsozom, majd lefedve párolom.
Közben a húst alaposan kikopfolom, olajjal kikent tepsibe teszem, sóval, borssal ízesítem.
Ha már majdnem megfőtt a gomba, ráborítom a tálban várakozó húsra.
Fóliával (vagy a tál fedelével) lefedve 20 percre beteszem a sütőbe 180 fokra. 20 perc után rászórom a lereszelt sajtot, és grillezem még kb. negyed órát nem túl közel a fűtőszálhoz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.