Előkészítés: A salátákat megtisztítjuk, leveleire szedjük, megmossuk, leszárítjuk és összetépkedjük. Megmossuk, összedaraboljuk a paprikát, a paradicsomot is.
Elkészítés: A magokat szárazon megpirítjuk egy serpenyőben. Óvatosan összeforgatjuk a salátákkal, zöldségekkel, és tányérra tesszük. Meglocsoljuk a tökmagolajjal és citromlével, majd rátesszük az olívabogyókat. A sonkaszeleteket vékony darabokra vágjuk, rátesszük a salátára, de fel is csavarhatjuk grissinire is (sós tésztarúdra).
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 422 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.