Előkészítés: A salátákat megtisztítjuk, leveleire szedjük, megmossuk, leszárítjuk és összetépkedjük. Megmossuk, összedaraboljuk a paprikát, a paradicsomot is.
Elkészítés: A magokat szárazon megpirítjuk egy serpenyőben. Óvatosan összeforgatjuk a salátákkal, zöldségekkel, és tányérra tesszük. Meglocsoljuk a tökmagolajjal és citromlével, majd rátesszük az olívabogyókat. A sonkaszeleteket vékony darabokra vágjuk, rátesszük a salátára, de fel is csavarhatjuk grissinire is (sós tésztarúdra).
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 422 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.