Előkészítés:
A húst megmossuk, leszárítjuk, vékony csíkokra vágjuk. A zöldségeket megtisztítjuk és megmossuk. A pórét vékony metéltre vágjuk. Vizet forralunk a tésztafőzéshez.
Elkészítés:
1. A spárgákat sós forró vízben 3-4 percig főzzük, majd kivesszük, lehűtjük, és három darabra vágjuk.
2. Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a húst, sózzuk, borsozzuk, és rátesszük a póréhagymát. Összeforgatjuk, és még egy percig pirítjuk.
3. Közben a tésztát a csomagon olvasható főzési idő alatt, az enyhén megsózott főzővízben éppen csak puhára főzzük, leszűrjük, lecsepegetjük.
4. A húshoz adjuk a petrezselymet, a spárgát, a tejszínt, és összeforraljuk (kb. 3 perc). Tálaláskor tányérra tesszük a tésztát, mellémerjük a spárgás ragut.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.