Elkészítés: Pörköltalapot készítek {olaj, hagyma, pirospaprika}, amibe beleteszem a savanyúkáposztát, és ezt egy kicsit összefőzőm.
Közben a lisztbe beleöntöm az olajat, a forró vizet és összekeverem. A tésztából gombócokat készítek. Egy közepes tepsibe belerakom a káposzta felét, rá a gombócokat, aztán a tetejére a megmaradt káposztát. Kevés vizet öntök alá, alufóliával letakarom, és addig sütöm, amíg a gombóc megpuhul. Ekkor leveszem a fóliát és anélkül is sütöm egy rövid ideig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.