Elkészítés: Az olajon megfuttajuk a hagymát, a zöldségeket és a kockára vágott burgonyát. Picit sózzuk, hogy a zöldségek levet engedjenek, és a fazekat fedjük le. Ebben majdnem puhára párolódnak a zöldségek. Ha már nincs rajta víz, egy pici liszttel és pirospaprikával megszórjuk, és felengedjük vízzel a kívánt mennyiségre. Néha megkevergetve felforraljuk. Pár perc alatt készen is van.
A levesbetéthez beáztatjuk a zsemléket. Jól kinyomjuk a vizet belőlük, és hozzákeverünk 1 tojást, sót és az apróra vágott petrezselymet. Ha nagyon híg, tehetünk bele kis zsemlemorzsát is. Teflon serpenyőben 1-2 evőkanál olajon 6-8 cm kerek kis lapokat sütünk belőlük. Az olajat pótoljuk, de egyszerre keveset, mert nagyon beszívja. A piros ropogós lapocskákra szedjük az ízletes levest.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.