Elkészítés: A megmosott, leszárított csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, majd sóval, borssal ízesítjük, összeforgatjuk. A megmosott karambolát, a meghámozott kivit félbevágjuk, és 3-4mm vastag szeletekre vágjuk.
A megtisztított, kicsi kockákra vágott lilahagymát a forró olívaolajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a fűszeres csirkecsíkokat, és magas tűzön összepirítjuk kb. 3-4 perc alatt. Ezután hozzáadjuk az előkészített karambolát és kivit, meglocsoljuk a fehérborral, és lassú tűzön 2-3 percet pároljuk.
Közben a körethez a zöldséglevest felforraljuk, beleszórjuk a bulgurt, és lassú tűzön puhára főzzük.
Tálaláskor a főtt bulgurt tányérra halmozzuk, majd mellészedjük a gyümölcsös csirkemellet, és ízlés szerint, megszórjuk aprított chilivel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.