Elkészítés: A sertéscsülköket egy edénybe tesszük, és annyi vizet öntünk rá, hogy teljesen ellepje a húsokat. Sózzuk, babérlevelet és fokhagymagerezdeket dobunk hozzá. Kb. másfél óra alatt megfőzzük, majd nagyobb darabokra vágjuk, és fokhagymagerezdekkel megtűzdeljük. Egy hőálló tálba kevés olajat öntünk, erre tesszük a csülökdarabokat, majd sörrel alaposan meglocsolva kb. 200 fokon megpirítjuk. A póréhagymát és a vöröshagymát felkarikázzuk, és egy lábosban megpirítjuk. Hozzászórjuk a barnacukrot, majd sózzuk, borsozzuk. Őrölt szegfűszeggel, fahéjjal fűszerezzük, megszórjuk sáfránnyal, és felöntjük a húsalaplével. Amikor a ragu felforrt, beletesszük a kelkáposztaleveleket. Ha szükséges, még ízesíthetjük, és további 5 percig forraljuk. A csülköt a hagymás-kelkáposztás raguval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.