Elkészítés: A kicsontozott sertéskarajt kis szeletekre vágom, és a zsír felén átsütöm. Ráöntök 3 dl csontlevet és puhára párolom.
A maradék zsíron üvegesre fonnyasztom a finomra vágott vöröshagymát. Ráteszem a megtisztított és vékony szeletekre vágott gombát. Saját levében puhára párolom, majd hozzáadom a kukoricát, a lecsót és az apróra vágott uborkát. Megsózom, borsozom, és rászórok 1 kanál lisztet. 1-2 percig pirítom, majd felengedem a maradék csontlével. Állandó keverés közben felforralom.
Tálaláskor a húsra öntöm a ragut, és vegyes körettel kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.