Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk, és olajon megdinszteljük. A paradicsomot leforrázzuk és megpucoljuk, a paprikát kicsumázzuk és karikázzuk. Rádobjuk a hagymára, és amíg levet enged, addig dinszteljük. Lehúzzuk a tűzről, beletesszük a fűszereket. A kockára vágott húst rádobjuk, és kevergetve egy picit pörköljük, nagyon óvatosan, nehogy lekapjon, mert a paprika megkeseredik. Felöntjük picit több vízzel, mint ami ellepi, és 1,5-2 óra alatt készre főzzük, néha megkavarjuk, az elfőtt vizet pótoljuk.
Időközben a tésztát kifőzzük, leszűrjük, ezzel tálaljuk a pörköltet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.