Elkészítés: A megmosott cukkiniket hosszában felvágjuk, eltávolítjuk a puha, magos részét. Ezután sós vízben kb. 3 perc alatt puhára pároljuk. Ha kész, kivesszük, és hagyjuk lecsepegni. A belsejét megtöltjük fokhagymával és sóval. Majd egy kis ketchup következik. Erre tesszük a felkockázott sonka és kukorica keverékét (amit sóval, borssal ízesítünk), majd a tejfölt, a tetejét pedig megszórjuk reszelt sajttal. Ha ezzel kész vagyunk, zsiradékkal kikent tűzálló tálba/tepsibe helyezzük a cukkiniket, és előmelegített sütőben 20-30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.