Előkészítés: A zöldségeket, a salátát megtisztítjuk, megmossuk és leszárítjuk. A paprikákat, az uborkát, a retket vékony szeletekre, csíkokra, a paradicsomot cikkekre vágjuk.
Elkészítés: A zöldségeket sózzuk, borsozzuk, összekeverjük a gyöngyhagymával, esetleg pici levét is hozzáadjuk. Beletépkedjük a salátaleveleket, és meglocsoljuk az olívaolajjal. Óvatosan összeforgatjuk, tányérra tesszük. Rátesszük a sonkaszeleteket, meglocsoljuk a kikevert joghurttal, és megszórjuk a mogyoróval.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 15 perc múlva
1 adag: 382 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.