Elkészítés: A pulykamellből vékony szeleteket vágunk.
Egy kivajazott jénaiba vagy kisebb tepsibe rétegezzük az alapanyagokat a következő sorrendben: alulra szalonnaszeleteket fektetünk úgy, hogy túllógjon az edényen, reszelt sajttal megszórjuk, erre sonkaréteget teszünk, amit tejföllel megkenünk. A pulykamellet kiverjük, lisztbe, tojásba mártjuk, és a tejfölös rétegekre terítjük. Ezt a rétegezést folytatjuk, amíg el nem fogy a hozzávaló.
Végül ráhajtjuk a szalonnacsíkokat, megszórjuk sajttal, vajdarabokat morzsolunk a tetejére.
Alufóliával befedjük, és előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, és szép pirosra sütjük a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.